442
Transacties in 2022
2167
Tevreden klanten
94%
Verkoopratio
28 dagen
Gem. verkooptermijn
De vastgoedreferentie in uw regio!

Vastgoed kopen of verkopen is een grote belangrijke stap in het leven. Samen met haar medewerkers vormt Sophie Beguin een sterk team waarbij vertrouwen voorop staat! Dit jong en gedreven dynamisch team heeft samen een ruime ervaring in de vastgoedsector.

We staan garant voor een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding gedurende de transactie. We dragen vertrouwen, integriteit en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Onze sterktes: SERVICE, EXPERTISE en VERTROUWEN!

Immo Beguin is dé vastgoedreferentie in zuid West-Vlaanderen, Vlaamse Ardennen en Pays des Collines en dit dankzij onze kantoren in Waregem, Kortrijk, Ronse en Lessines!

Recent aanbod

Wat zeggen onze klanten?

Article

Fietelmeers Boutique Hotel

Top team met snelle aanpak, heel positieve mensen met profesionele gerichte aanpak. De dag zelf nog mochten we gaan kijken naar het pand. Mijn huis verkocht op 4 weken tijd en huis gekocht waar we nu onze zaak van gemaakt hebben aan een eerlijke prijs gekocht. Top ervaring en zou dit iedereen aanraden!

Article

Devos, H

Top Service!

Article

Weymeels, S

Ik had een goede ervaring met Immo Beguin!

Article

D'Espeels, P

Super team

Article

Vermeersch, S

Verkoop gedaan op 1 dag. Top service bij advies. Wij zijn heel tevreden over immo Beguin en het team. Verdere samenwerking volgt zeker en vast.

Article

Decrem, P

Ik heb mogen samenwerken met Mr. Matthias Dellaert van immo Beguin Ik ben heel tevreden over de geboden service: De uitleg van Matthias is heel duidelijk en is een uiterst vriendelijke persoon. Altijd bereikbaar als je met vragen zit. Hij is ook heel vreindelijk en zeer professioneel met de kandidaat kopers. Doe zo verder! Top!

Article

De Fraeye, S

Super vriendelijke & eerlijke mensen met grote kennis van hun vak! Het was een zeer aangename woning aankoop met hen ! Ze pushen ook niets en stellen u echt op je gemak bij een bezoek!

Article

Vanhoucke, H

Heel sympathiek team. Correct, vriendelijk, menselijk en zonder "poespas".
Zoals het moet zijn!

Article

Verhofstede, Y

Super, efficient, 100% vertrouwen,eerlijk en heel klantvriendelijk langs beide kanten van het verhaal!

Article

Bekaert, Q

Super sympathiek team! Helpen waar nodig en zijn te vertrouwen.
Snel bereikbaar en vlotte service!

Article

Maekelberg, F

In zee gegaan met makelaar Magalie die ons perfect begeleid heeft inzake de marktprijs en de feedback van de kandidaat kopers.
Ons huis was op het juiste moment verkocht.

Een toppertje!