Hoe gaan wij & ons team voor u te werk?

Article

Reportage

Bij Immo Beguin geloven we in een resultaatgerichte aanpak om uw vastgoed succesvol te verkopen. Onze reportage van uw eigendom omvat enkele cruciale stappen die resulteren in een naadloze en effectieve verkoopervaring.

Article

Data & Netwerk

Uw eigendom snel verkopen voor de hoogste prijs? We benutten onze databank en marketingervaring. We gebruiken andere kanalen en plaatsen professionele foto's op populaire websites met een slimme marketingmix. Zo bereiken we veel potentiële kopers.

Article

Marketing

Waarom nodeloos afwachten? Dankzij een proactieve aanpak vinden we vlot de ideale kandidaten voor uw pand. Met behulp van de modernste marketingtechnieken en een intelligent communicatieplatform. We volgen de evoluerende behoeften van kopers op de voet. Die specifieke wensen synchroniseren we met onze sociale media en emailmarketing. Zo spelen we naadloos in op het zoekgedrag van potentiële kopers.

Article

Ontzorgen

Ontzorgen is de rode draad in onze aanpak. In de eerste plaats voor u als verkoper, maar ook voor de potentiële koper. We maken het u gedurende het volledige proces zo makkelijk en aangenaam mogelijk. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Onze ervaren medewerkers beantwoorden u met plezier, in heldere mensentaal.

Article

Waarmaken

Uiteraard wilt u de allerbeste prijs voor uw eigendom. Dat is ook ons doel. We nemen uw belangen mee naar de onderhandelingstafel en gaan uitvoerig in dialoog met de kopers. Dankzij onze jarenlange ervaring, onafhankelijkheid en grondige marktkennis bekomen we de beste prijs voor uw woning.

Wil je een vrijblijvende afspraak? Volg dit stappenplan!

Vraag een persoonlijke afspraak met Immo Beguin

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Bekijk onze Referenties